Aanmelden nieuwsbrief dagmailing


Naast onze reguliere nieuwsbrief, versturen wij dagelijks een mailing met daarin onze actualiteiten.
Wilt u deze dagmailing ook ontvangen, schrijft u zich dan hieronder in en we houden u op de hoogte.
(Uitschrijven is uiteraard op ieder moment mogelijk).

U bent dan als eerste op de hoogte van:
- Nieuwe artikelen op onze site
- Actuele kortingen
- Speciale kortingscodes


Naam niet verplicht
Emailadres verplicht

Nu Aanmelden

Persoonlijke actie(s)


Log in voor uw persoonlijke actie !
15% EXTRA KORTING OP 17 MERKEN
GELDIG OP DE ZOMERCOLLECTIES 2017 VAN BIRDS, FLO, VINGINO, RETOUR, VESPER, JAKE FISCHER, B.NOSY, NONO, MOODSTREET, BLUE SEVEN, FEETJE, JUBEL, STURDY, ZACCINI EN RUBY TUESDAY
ontdek onze collecties
uitgelicht merk
VESPER ZOMER 2017
Vesper is een nieuw Nederlands merk voor meisjes. De collectie kenmerkt zicht door vrolijke kleuren en grafische prints. Vesper haalt haar inspiratie uit de meest onverwachte hoeken. Denk aan een vintage meisjesjurk of aan oud speelgoed. Het idee achter Vesper is dat geluk in de kleinste dingen zit. Laat je dochter genieten van het leven in de comfortabeleen hippe meisjeskleding.
Populaire items
kienk kinderkleding
Kienk is dé online winkel voor babykleding en kinderkleding. Onze webwinkel biedt jou de meest trendy merkkleding voor kinderen aan en geeft jou een beeld van de laatste modetrends. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig de leukste babykleding en kinderkleding van bekende merken. Alle kleding is uit voorraad leverbaar en zijn professioneel gefotografeerd, zodat je ook daadwerkelijk krijgt wat je bestelt. Neem dus snel een kijkje in onze winkel.