Aanmelden nieuwsbrief dagmailing


Naast onze reguliere nieuwsbrief, versturen wij dagelijks een mailing met daarin onze actualiteiten.
Wilt u deze dagmailing ook ontvangen, schrijft u zich dan hieronder in en we houden u op de hoogte.
(Uitschrijven is uiteraard op ieder moment mogelijk).

U bent dan als eerste op de hoogte van:
- Nieuwe artikelen op onze site
- Actuele kortingen
- Speciale kortingscodes


Naam niet verplicht
Emailadres verplicht

Nu Aanmelden

Persoonlijke actie(s)


Log in voor uw persoonlijke actie !

Bestellen en bezorgen

Webwinkelen via Kienk is gemakkelijk!
Via het keuzemenu hierboven kunt u gemakkelijk kiezen voor jongens- of meisjeskleding. Daarna kunt u in het menu uw keuze verfijnen op collectie, soort, merk, kleur, maat, prijsgroep en/of korting

Telefonische ondersteuning
Onze klantenservice helpt u graag verder met problemen en ondersteuning van het bestelproces. Van inloggen als nieuwe klant tot en met het betaalmoment op de site. Ook kunnen wij u via de telefoon helpen met het maken van uw keuze. We kijken dan tegelijkertijd met u mee op de site om de beste keuze te maken. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur tot 17:30 uur. U bent van harte welkom.

Verzending: (*Voor 20:00 besteld, morgen in huis)
Artikelen worden verzonden via PostNL als de betaling ontvangen is. Binnen Nederland worden alle bestellingen verstuurd voor een vast bedrag van € 3,95. Bestellingen boven € 99,- worden gratis naar u verstuurd en zijn altijd via TRACK&TRACE te volgen. Kienk is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door verzending. Het is ook mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen. Als u de bestelling op een doordeweekse dag voor 20.00 uur online heeft besteld, wordt uw bestelling in principe de volgende werkdag bezorgd. Orders die in het weekend worden besteld en betaald, vrijdag na 20.00 uur, zaterdag en zondag, worden op dinsdag bezorgd.

LET OP tijdens de uitverkoopperiode [kortingen vanaf 35%] kunnen wij de levering tot 20:00 niet garanderen in verband met de enorme drukte.

Een keuze gemaakt?
Het enige dat u hoeft te doen, is de juiste maat te kiezen en het artikel in uw shopping bag te leggen door middel van de 'bestel maat' knop. Het artikel wordt dan automatisch in de Shopping Bag gelegd. Let er wel even op dat u het juiste aantal aangeeft. Als u tijdens het 'winkelen' wil weten welke artikelen zich in uw Shopping Bag bevinden, klikt u op 'shopping bag'. Zodra uw bestelling compleet is, klikt u op 'afrekenen'.

Wanneer u een nieuwe klant van Kienk bent, geeft u eenmalig uw contactgegevens op. Wanneer u een bestaande klant bent, kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens kiest u de gewenste leveringsmethode en betaalmethode. Op het moment dat u op de knop 'definitief maken' klikt, wordt uw bestelling bij Kienk geplaatst. De artikelen uit uw bestelling zijn dan voor u gereserveerd en derhalve niet meer door andere klanten te bestellen.

Prijzen
De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief btw. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro en zijn exclusief verzendkosten van € 3,95. Betaling geschiedt via de door u gekozen betaalmethode (Zie hier onder)

Laagste Prijsgarantie
Kienk biedt u prijsgarantie op dezelfde artikelen in dezelfde maat en onder dezelfde servicevoorwaarden.
Dat betekent dat als u bij een collega onder bovenstaande voorwaarden een artikel goedkoper kunt kopen,mag dat bij ons voor dezelfde prijs.
Als u de aankoop alvast hebt gedaan storten wij daarna het teveel betaalde bedrag terug op uw bankrekening.

Suggesties?
Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor onze website of voor het afhandelen van de orders dan kunt u dit gerust mailen naar klantenservice@kienk.nl of bellen naar +31 (0)13 - 462 02 30.

Levering
Kienk zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Kienk behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

Bestellingen naar België of Duitsland
Wanneer u een bestelling vanuit een ander land plaatst dan Nederland, gelden er andere verzendkosten. Voor België zijn de verzendkosten €4,95. Voor de verzendkosten naar andere landen kunt u contact met ons opnemen (Tel. +31 (0)13 - 462 02 30 of klantenservice@kienk.nl).

Afhalen
1.
U kunt uw bestelling afhalen in onze stenen winkel 't Elfje aan de Hoefstraat 179 5014 NK te Tilburg. Deze optie kunt u aangeven bij de afronding van uw online-bestelling. U betaalt dan geen verzendkosten.